060 081 71 20

O klubu

O klubu

Šampionke i šampione stvaraju naporni treninzi i uporan rad!

Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd” osnovan je 2013. godine uz podršku Saveza za sinhrono plivanje Srbije i opštine Novi Beograd koja je prepoznala važnost razvijanja malih sportova i time obogatila i zaokružila ponudu plivačkih sportova na bazenu Sportskog centra "Novi Beograd" (“11. April”) na Novom Beogradu.

Od 2013. godine do danas u Klub se učlanilo preko 130 devojčica različitih uzrasta. Neke su došle iz radoznalosti, zaljubile se u sinhrono plivanje i danas vredno treniraju i osvajaju medalje. Prepoznajući važnosti timskog rada, Klub pored treninga organizuje različite socijalne aktivnosti, od kojih su najlepše proslave rođendana svojih članica, izlete i letnje kampove. 

Klub za sinhrono plivanje "Novi Beograd" danas broji preko 100 aktivnih članica, osvaja medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima i postavlja nove standarde u trenažnom procesu. Kao što zahtevamo disciplinu na treningu i praćenje programa rada, tako i mi kontinuirano radimo na sebi, pohađamo seminare, stručne škole i obuke koje nam pomažu da primenimo savremene tehnike i metode treninga. Verujemo da je to dobar način da našim članicama pružimo najbolju stručnu podršku u ličnom usavršavanju i napredovanju. 

Treninge u KSP "Novi Beograd" vode sertifikovani treneri čije biografije možete pogledati u nastavku. 

Uspeh je stvar odluke. Vidimo se na treningu!


treneri

Olja Milićević, predsednica KSP "Novi Beograd", glavna trenerica i koreografkinja
Dušica Radojković, trenerica sinhronog plivanja
Sanja Nikolić, trenerica plivačkih tehnika i obuke plivanja
Milica Minčić, trenerica predtakmičarskih kategorija
dr Miodrag Arsić, spec. medicine sporta