Olja Milićević, predsednica KSP "Novi Beograd", glavna trenerica i koreografkinja

Olja Milićević, predsednica KSP "Novi Beograd", glavna trenerica i koreografkinja

Slučajni susret sa sinhronim plivanjem prerastao je u ljubav prema sportu, a posle 20 godina i njen životni poziv. Trenirala je sinhrono plivanje 10 godina u Klubu za sinhronizovano plivanje „Tašmajdan“. Sa svojim timom sa kojim je prošla sve kategorije od pionirske do seniorske osvajala je brojne medalje na državnim prvenstvima. Kada je prestala aktivno da se bavi sportom ostala je u klubu „Tašmajdan“ i  učila trenerski posao radeći na najmlađim plivačicama. 

Nakom završenih osnovnih studija, specijalizovala je svoje znanje o sinhronom plivanju na Visokoj zdravstvenoj i sportskoj školi. Tokom trenerskog rada trenirala je sve uzrasne kategorije, a tokom 2011. godine bila je pomoćni trener  i  tim menadžer kadetske reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovala na Comen kup u Italiji. Paralelno sa sinhronim plivanjem, radila je obuku plivanja u mnogim skolicama i klubovima u Beogradu.

U novembru 2013. godine osnovala je Klub za sinhrono plivanje „Novi Beograd“. U Klubu radi kao glavni trener i koreograf. Pored ljubavi prema sinhronom plivanju, osnovni cilj joj de da promoviše sportske vrednosti, fer plej i vrednosti druženja.