060 081 71 20
Nestle zdravo rastimo SYNCHRO STARS 2019 u orgnizaciji našeg Kluba

Nestle zdravo rastimo SYNCHRO STARS 2019 u orgnizaciji našeg Kluba

Drugo po redu takmičenje "Nestle zdravo rastimo Synchro Stars 2019”, održano je drugu godinu zaredom u organizaciji KSP Novi Beograd i uz podršku Gradskog sekretarijata za sport, Saveza za sinhrono plivanje Srbije, Saveza za sinhrono plivanje Beograda, uz pokroviteljstvo Nestle Srbija. Za nas je više od takmičenja - ovo je početak jedne lepe tradicije koja iz godine u godinu postaje lepša, bogatija i veća.

Dana 14. aprila bili smo domaćini umetničkim plivačicama iz 11 klubova iz Srbije i regiona. Hvala generalnom pokrovitelju Nestle Srbija i našim sponzorima: Marbo, Don Don, Floor dekor, Pharma4you, MD Image, Club 11, AMC, PRISTOP, Mlineks, Drenik d.o.o, Grafolit kao i brojnim pojedincima na podršci i naravno, Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu koji je uvrstio naše takmičenje na listu Manifestacija od značaja za grad.

Zahvaljujemo se i roditeljima na divnoj saradnji i pomoći da se ovo takmičenje održi, a posebno hvala našim plivačicama i plivačima koji se na treninzima trude da budu najbolji i učine nas veoma ponosnim.  

Prošle godine smo osmislili novu kategoriju - Beginnersi da bi devojčicama i dečacima koji kasnije počnu da treniraju, pružili priliku da se takmiče i postižu uspehe. Ove godine osmislili smo i disciplinu AllStars, koja je sačinjena od svih kategorija, a elementi koji treba da se izvedu čine je veoma atraktivnom.

Usvajanje zdravih navika i bavljenje sportom, umesto provođenja previše sati uz ekrane, u zatvorenom prostoru, od velike je važnosti za psihofizički razvoj dece, to je jedan od razloga iz kog smo prošle godine i pokrenuli ovo takmičenje.

U prpremi je galerija fotografija.

Fotografije sa prošlogodišnjeg takmičenja možete pogledati ovde.

Gostovanje na televiziji od prošle godine možete pogledati ovde