060 081 71 20
Ubedljiv trijumf pionirki na Državnom prvenstvu u Beogradu

Ubedljiv trijumf pionirki na Državnom prvenstvu u Beogradu

Najmlađe takmičarke KSP "Novi Beograd" ubedljivo su trijumfovale na Državnom prvenstvu za pionirke i Prvenstvu Beograda koje je održano 20. i 21. maja na Vračaru. Klub je predstavljala 21 takmčarka u sve četiri discipline. Naše takmičarke su se osam puta popele na pobedničko postolje, osvojivši tri pehara i 52 medalje, što nas čini prvim klubom po broju osvojenih medalja na takmičenju.

Sve naše takmičarke zaslužuju veliku pohvalu. Trenirali smo nedeljno pet puta na bazenu, imali smo dva treninga u sali, jedan trening baleta i jedan funkcionalni trening. Stručni tim koji je angažovan sastoji se od sedam trenera (od čega tri koreografa), učiteljice baleta i fizioterapeuta. Uspeh koji smo postigli obavazuje nas da nastavimo vredno da radimo, da se odupremo pritiscima i ostanemo jedinstveni. Za samo tri godine postojanja entuzijazmom, posvećenošću i trudom uspeli smo da uspostavimo sistem rada koji daje rezultate. Postali smo najbrojniji klub za sinhrono plivanje u Srbiji. Naš san su međunarodna takmičenja, Evropsko i Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre. Pridružite nam se da zajedno dosanjamo ove snove!

Naše šampionke:

U katergoriji osam godina i mlađe:

2. mesto u disciplini solo osvojila je Nikolina Branković

3. mesto u disciplini solo osvojila je Anja Grujić

U kategoriji duet, osam godina i mlađe:

1. mesto osvojile su: Nikolina Branković, Anđela Dragičević, Anja Grujić (rezerva)

U kategoriji 10 godina i mlađe:

1. mesto u disciplini solo osvojila je Iva Tadić

2. mesto u disciplini duet osvojile su Tara Kontić i Milica Hinić

2. mesto u disciplini tim osvolile su: Iva Tadić, Milica Hinić, Tara Kontić, Teodora Đokić, Jana Miljković, Anja Grujić (rezerva)

U kategoriji 12 godina i mlađe:

1. mesto u disciplini tim osvojile su: Elena Mirković, Ana Gobeljić, Jovana Ilijin, Jana Trajković, Iva Tadić, Jovana Jovanović, Lina Jovanović (rezerva)

2. mesto u disciplini kombo osvojile su: Elena Mirković, Ana Gobeljić, Jovana Ilijin, Jana Trajković, Iva Tadić, Jovana Jovanović

Vidimo se na treningu!

Fotografije sa takmičenja link